Over Schute registeraccountants.

Uw uitdagingen en doelstellingen staan voor ons centraal.

Henk Schute

Henk Schute is het boegbeeld van Schute Registeraccountants. “Ik ben een gedreven en resultaatgerichte finance professional met ruime ervaring in accountancy, accounting, financieel management, controlling, rapportering, administratie en advisering binnen het MKB. Mijn kwaliteiten komen zowel in een start-up, een middelgroot (familie)bedrijf als in een (sub)divisie van een grotere MKB-onderneming tot hun recht.

 

Een leven lang leren

Na mijn studie bedrijfseconomie aan de HEAO in Den Bosch, heb ik de opleiding registeraccountancy bij Nivra-Nyenrode gevolgd en mijn doctoraal behaald. Om me te kunnen blijven ontwikkelen, volg ik echter nog jaarlijks diverse cursussen, die gerelateerd zijn aan het vakgebied.

 

Intensief betrokken bij opdrachtgever

Mijn huidige klanten zien mij als een sterke, empathische teamplayer en aanpakker, die intensief betrokken is bij wat u als opdrachtgever wilt bereiken. Ook zijn ze van mening dat ik effectief en efficiënt werk: ik haal de afgesproken doelen op het afgesproken tijdstip. U kunt dus op mij rekenen. Dankzij deze kwaliteiten fungeer ik als klankbord oftewel Trusted Advisor voor een aantal bedrijven en ondernemers in het MKB.”

"Naast kwaliteit, staat vooral persoonlijke benadering hoog in ons vaandel."

Doelgroep en werkgebied.

Al meer dan 15 jaar een begrip in Breda en omgeving.

Schute Registeraccountants richt zich op de volgende doelgroepen binnen het MKB-(familie)bedrijf
(directeur-grootaandeelhouder structuren):

  • groothandel
  • zakelijke dienstverlening
  • investeerders
  • holding- en pensioenvennootschappen

 

De focus ligt hierbij op Zuidwest-Brabant, dus het gebied tussen ’s-Hertogenbosch en Bergen op Zoom.

Waarom zou u kiezen voor Schute Registeraccountants?

"Daar zijn allerlei redenen voor, maar mijn huidige klanten geven aan dat ze mijn deskundigheid en ervaring waarderen, evenals mijn persoonlijke en betrokken werkwijze. Bovendien haal ik het onderste uit de kan voor hen!

Deskundig en ervaren

Ik zorg ervoor dat u financieel en administratief uw zaken perfect voor elkaar heeft. Bovendien ga ik graag nog een stapje verder door u te voorzien van alle belangrijke bedrijfs- en branche-informatie, met uw persoonlijke, financiële dashboard. Zodoende kunt u altijd uw positie bepalen en zo nodig tijdig bijsturen.

 

Persoonlijk en betrokken

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, moet ik eerst precies weten wat er bij u speelt. Duidelijke communicatie en uitwisseling van gedetailleerde informatie zijn hierbij onmisbaar. Daarom kies ik voor korte, glasheldere lijnen en permanente betrokkenheid bij uw financiële zaken. Zo kan ik echt meedenken en u slagvaardig adviseren bij kansen of bedreigingen. Mijn uitgangspunt is uw eigen specifieke situatie en niet mijn aanbod.

 

Kwaliteit en beroepsverenging

Kwaliteit is bij mij een gewoonte en maatwerk is standaard. Ik ben uiteraard lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Deze vaardigt richtlijnen uit om een goede beroepsuitoefening te bevorderen. Ook ziet ze erop toe dat deze in overeenstemming is met de geldende regelgeving. Denk dan aan de fundamentele beginselen van professionaliteit, integriteit, objectiviteit, vakbekwaamheid, zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid.

 

Kennis- en adviescentrum Extendum

Mijn kantoor is aangesloten bij Extendum. Dit is het kennis- en adviescentrum voor MKB-accountantskantoren en hun klanten. Als cliënt profiteert u daarom ook van haar expertise op het gebied van accountancy-vaktechniek, kwaliteitsbeleid, kwaliteitsbeheersing en waarneming en opleidingen. Ook op verschillende vaktechnische gebieden heeft u hier voordeel van, bijvoorbeeld bij bedrijfswaardering, bedrijfsovername, fiscaal advies, bedrijfsfinancieringen, financial planning, recovery en herstructurering, juridisch advies, pensioenadvies, verzuimbegeleiding,
salarisadministratie en marketing & communicatie."

Wilt u graag samenwerken? Neem contact op met ons.

Contact